Aftenmenu

 

MENU 2017 

  

Marineret Gamst sandart med avocado, purløg og rød peber, serveret med spæd salat, agurk og syrnet fløde

2012 Steinberger  Riesling  Kabinett, Kloster Eberbach, Rheingau


 

Kulmule, hvide asparges og persillecreme

2014 Biancosesto La Tunella,Colli Orientali del Friuli Italien

 

 

Stegt slethvar på æbler med peberrod og havens spæde skud

2016 Bodegas Muga Rioja Spanien


 

Stegt Blåbjerg kanin på ølandsperler

og bøgehatte med brøndkarse

2015 Valpolicella, Paolo Cottini, Veneto Italien.


 

Frikasse af Varde Ådal lam med tomat, spinat og basilikum

2014 La Forge Estate Viognier Barrel Ferment, Languedoc, Frankrig


 

Kalvefilet med mild sennepssky,

blomkålsvariation og nye løg

2011 Larose de Gruaud, 2´eme de Gruaud Larose, St. Julien, Frankrig


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2008 Fonseca Bicentenary Crusted Port


 

5 små desserter af rabarber

Rabarberfragilite

Rabarberskum på bagte rabarber med kanelkage

Vaniljeis med rabarbersorbet

Vaniljebudding med marinerede rabarber

Rabarber ”Tiramisu”

Rasteau Blanc Doré, Cave de Rasteau, Rhône, Frankrig
 


  

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-


 
 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.