Aftenmenu

 

MENU 2017 
 

Jomfruhummersuppe, jomfruhummerhale med agurker

og jomfruhummerhale på melon

 2015 La fuga Chardonnay, Donnafugata, Sicilien


 

Kuller, Christians artiskokker, nye løg og hvidvinssauce

2016 Chenin Blanc Secateurs, Badenhorst, Swartland


 

Stegt slethvar, squash, estragon og bagte tomater

2014 Fenomenal Verdejo, Rueda, Spanien


 

Perlebyg med vilde svampe og Folkehavens krydderurter

2014 la Tunella Pinot Nero, Friuli, Italien


 

Langtidsstegt svinenakke med rosmarinsauce,

bagte blommer og spidskål

2013 Estate Shiraz, Elderton Winery, Barossa, Australien


 

Kalvemørbrad og – spidsbryst med persille,

jordskokker og ærter

2013 Malbec Terroir Selection, Alta Vista, Argentina


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2008 Wehlener Sonnenuhr Kabinett, Prum, Mosel, Tyskland


 

5 små desserter af hvid chokolade og hindbær

Hvid chokoladekage med hindbær

Hvid chokolademousse med hindbær

Hindbærsorbet på hvid chokoladeis

Hindbær og pure med hvid chokoladeganache

Creme brulee med hindbær

Rasteau rouge  Doré, Cave de Rasteau, Rhône, Frankrig

 


 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.