Aftenmenu

 

MENU 2018 

 

Røget kulmule med hjertesalat, kærnemælk og fennikeltop

2016 Quincy Cuvée Voluptas, Domaine Roux, Loire, Frankrig


 

Havkat med hvide asparges og kørvel

2015 Cuvée Trimbach F.E. Trimbach Alsace, Frankrig


 

Stegt rødtunge på spinat med bagte tomater og timian

2016 Badenhorst Secateurs Chenin Blanc, Sydafrika


 

Grillet romainesalat med ramsløgsolie, nye løg,

Sankt Hans urt og sprød ostebrød

2015 Riesling, F. E. Trimbach, Ribeauville Alsace, Frankrig


 

Svinekæber på perlebyg, kraftig sky, østershatte og ærteskud

2015 Onix Classic, Priorat, Gratallops, Spanien


 

Kalve mørbrad og – bryst med persille,

rødvinssyltede skalotteløg og spidskål

2016 Cabernet Sauvignon Reserva

Viña Casa Silva Colchagua Valley, Chile


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2012 LBV Port, Fonseca Guimaraens, Oporto, Portugal


 

5 små desserter af rabarber og vanilje

Rabarberfragiliteroulade

Rabarberskum i sprød havre

Vaniljeis med rabarbersorbet

Rabarbergele med vaniljeskum

Creme brulee med bagt rabarber

Château Moulin Caresse, Haut-Montravel Mouelleux, Bordeaux, Frankrig

 
 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.