Aftenmenu

 

MENU 2017 

Marineret Gamst sandart med avocado, rød peber og purløg, hertil syrnet fløde og ærteskud

2015 Pinot Blanc, F. E. Trimbach, Ribeauville Alsace, Frankrig


 

Jomfruhummersuppe med torsk og dild

2014 Pinot Gris Dashwood, New Zealand


 

Stegt helleflynder, jordskokkeflan,

tragtkantareller og kørvel

2015 Sancerre, La Poussie, Loire, Frankrig


 

Kongeåkylling på ølandsperler

med røget persillerod og persille

2013 Louis Latour Bourgogne Pinot Noir


 

Langtidsstegt kalvebov med kraftig sky,

syltet trompetkantarel, selleripure og stegt hjertesalat

2012 Torcalvano Vino Nobile de Montepulciano, Toscana


 

Bryst af grågås med æbler, grønkål, kålrabi og gran

2012 Onix Classic, Priorat, Gratallops, Spanien


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2004 Moulin Touchais

Coteaux du Layon

Pouilly-Sur-Loire, Frankrig


 

5 små desserter af nougat, hasselnødder og pærer

Hasselnøddenougatkage med vaniljecreme

Nougatskum i sprøde hasselnøddekager

Nougatis med pæresorbet

Hasselnøddeglaserede pærer

Nougatcreme og syltet pære

Rasteau ”Dore” Ortas, Vaucluse, Frankrig

  

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.