Aftenmenu


 

MENU 2019  


 

Syltet torsk på cremet torskerogn

med rødløg, æbler og kørvel

2017 Bellone, Casale del Giglio, Lazio


 

Grønkålssuppe med rødbedetatar og sprøde krydderurtebrød

2016 Gamay-Syrah, Terra Occitana, Vinde Frankrig


 

Stegt rødtunge på frikasse af skorzonerrødder og hjertesalat

2016 Viognier, Maison Les Alexandrins Nicolas Perrin Frankrig


 

Kongeåkylling og jomfruhummer

med jordskokkepure, porre og sprøde jordskokker

2013Maranges  Pinot Noir Vincent GirardinMeursault,

Bourgogne, Frankrig


 

 Farseret Sønderskov Mølle lammebryst, kraftig sky,

syltede løg, savojkål og persille

2015 Romanico, Toro, Teso de la Monja, Spanien


 

Kalvemørbrad og krydderurteglaseret langtidsstegt -bryst med kalvesky og selleritoast med svampe

2016 Cannonball Sonoma, Californien, USA Cabernet Sauvignon


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2016 Tokaji Late Harvest, Bodegas Oremus, Ungarn


 

5 små desserter af nougat, hasselnødder og pære

Hasselnøddekage med vaniljecreme

Hasselnøddeskum med glaseret pære

Nougatis med pæresorbet

Rødvinssyltede pærer med nougatganache

Hasselnøddebagte pærer2013 Rasteau Rouge Signature Vin Doux, Rhône


 

 


 
 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.