Aftenmenu

 

MENU 2018 

 

Stegt havkat med citronfløde,

Varmsyltede squash, kørvel og sommersalat

2016 Poggiotondo Vermentino-Ansonica, Toscana


 

Stegt Rødtunge med ærter, ribs og fransk syre

2015 Cuvée Trimbach F.E. Trimbach Alsace, Frankrig


 

Ølandsperler med syltede bøgehatte,

nye løg og krydderurtebrød 

2016 Badenhorst Secateurs Chenin Blanc, Sydafrika


 

Blåbjergkanin med spinat, bagte tomater og basilikum

          2016 Brampton Rosé, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika


 

Langtidsstegt Havervadgård lammebov

med kraftig sky, gulerødder og løg

2015 Onix Classic, Priorat, Gratallops, Spanien


 

Steg af rådyr med vildtsky,

østershatte og variation af blomkål

2016 Gamay-Syrah, Terra OccitanaBeaujolais, Frankrig

           

 
 

7 danske oste med sødt og sprødt

2012 LBV Port, Fonseca Guimaraens, Oporto, Portugal 


 

5 små desserter af jordbær og vanilje

Jordbærtærte

Hvid chokoladeganache med jordbær

Vaniljeis med jordbærsorbet

Panacota med marinerede jordbær

Glaserede jordbær

Château Moulin Caresse, Haut-Montravel Mouelleux, Bordeaux, Frankrig

 
 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 

 

Stegt havkat med citronfløde,

 

Varmsyltede squash, kørvel og sommersalat

 

2016 Poggiotondo Vermentino-Ansonica, Toscana

 

Stegt Rødtunge med ærter, ribs og fransk syre

 

2015 Cuvée Trimbach F.E. Trimbach Alsace, Frankrig

 

Ølandsperler med syltede bøgehatte,

 

nye løg og krydderurtebrød

 

2016 Badenhorst Secateurs Chenin Blanc, Sydafrika

 

Blåbjergkanin med spinat, bagte tomater og basilikum

 

2016 Brampton Rosé, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika

 

Langtidsstegt Havervadgård lammebov

 

med kraftig sky, gulerødder og løg

 

2015 Onix Classic, Priorat, Gratallops, Spanien

 

Steg af rådyr med vildtsky,

 

østershatte og variation af blomkål

 

2016 Gamay-Syrah, Terra OccitanaBeaujolais, Frankrig

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.