Aftenmenu

 

À la carte

Gælder kun Onsdag og Torsdag

Ønskes julemenuen skal den

forudbestilles  


 

Marineret torsk med hesterejer, rejefløde, æbler og salat

Kr. 95,-

 

Stegt slethvar på selleri med varmsyltede svampe og dild

Kr. 95,-

Hovedret kr. 250,-

 

And, æbler og timian i terrine, samt røget andebryst

Med syltet rødkål, tranebær og brøndkarse

Kr. 115,-

 

Steg af hjort med vildtsky, persillevariation og bagte rødløg

Kr. 270,-

 

 Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-

 

7 danske oste med sødt og sprødt

Kr. 95,-

 

5 små juledesserter

Chokolade-æblekage med vaniljecreme 

Riscreme i mandelhorn

Hvid chokoladeis med kirsebærsorbet

Æble-mandeltrifli

Kirsebær i egen saft med chokoladeganache

Kr. 95,-

 

3 retter

Kr. 395,-


4 retter

 Kr. 475,- 

 


 

 

 

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi

 eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer.

 Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og

 tilbereder gerne alternative retter. 

 

Julemenu 2017   

Fra 17.30 til 19.15 

Buffet med små julesmagsoplevelser 

 

Salat med hesterejer, agurker og dildcreme

Røget laks, marineret julesalat med havtorn og syrnet fløde

Marineret torsk med æbler og syltet rødløg

Folmersskinke, syltet græskar og hvidkålssalat

Røget andebryst på hasselnøddemarinerede beder med brøndkarse

And, æbler og timian i terrine med syltet rødkål og tranebær

Prosecco Extra Dry, Bianca Vigna, Veneto Italien


 

Kl. 19.15 serveres ved bordet


 

Stegt slethvar på selleri med varmsyltede svampe og dild

2016 Mas de Tannes Chardonnay Grenache, Barret Ferment, Frankrig


 

 Kl. 20.00 serveres ved bordet


 

 Steg af hjort med vildtsky, persillevariation og bagte rødløg

2013 Amarone della Valpolicella, Vina La Vendri, Italien


 

Kl. 21.00


 

Ostebord med syltet og sprødt

2015 La Galope Gros Manseng, Gascogne Doux, Frankrig


 

Kl. 21.30 serveres ved bordet


 

5 små juledesserter

Chokolade-æblekage med vaniljecreme 

Riscreme i mandelhorn

Hvid chokoladeis med kirsebærsorbet

Æble-mandeltrifli

Kirsebær i egen saft med chokoladeganache

2015 Reciotodi Valpolicella, Righetti, Veneto, Italien


 

 Menu kr. 475,-

Vinmenu kr. 345,-


 

 

 


 


 


 


 

 


 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.