Aftenmenu jul

 

Marineret Gamst sandart,

avocado, syrnet fløde og spæd grønt

2017 Bellone, Casale del Giglio, Lazio


 

Hummersuppe med torsk og hummer

2016 Chardonnay, Cannonball, Sonoma County, California


 

Stegt rødtunge på persillerod med persillecreme

2017 Semillon, Mendel, Mendoza, Argentina


 

And i terrine med hasselnøddemarineret vintersalat,

 syltede pærer og ribs

2015 Bourgogne Pinot Noir, Faiveley, Nuits St.Georges


 

 Julegrisen med æbler og kål

Kæbe, mørbrad og Askov skinke med rosmarinsauce,

æbler, rødkål og grønkål

2015 Bufera, ville di antane, veneto


 

Steg af rådyr med sky, svampe og porrer

2015 Châteuneuf-du-Pape, Cuvée st.Vierge, Rhône


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2016 Tokaji Late Harvest, Bodegas Oremus, Ungarn


 

5 små juledesserter

Chokolade-valnøddekage med vaniljecreme

Kirsebærpind med chokolade

Hvid chokoladeis med citronsyltede valnødder

Kirsebærgele med flødechokoladeganache

Trifli af chokolade, valnødder og kirsebær

2013 Rasteau Rouge Signature Vin Doux, Rhône

 

 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-


 


 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

Til menuen serveres 3 slags brød af Forum mel (ølandshvede- ølandshvede og svedjerug- havre, byg, svedjerug og ølandshvede) og Jernved Smør


 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke spiser alle fødevarer. Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder alternative retter.


 

 


 


 

 

 

 


 


 


 


 

 


 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.