Den store julemenu 2017


 


 

Den store julemenu 2017

(kun mod forudbestilling) 
 
 

Marineret torsk med hesterejer, rejefløde, æbler og salat

2016 Quincy Cuvée Voluptas, Domaine Roux, Loire


 

Bagt havkat og jordskokkeflan med hasselnøddeskum og porre

2015 Louro Godello, Rafael Palacios, Valdeorras,


 

Stegt slethvar på selleri med varmsyltede svampe og dild

2016 Mas de Tannes Chardonnay Grenache, Barrel Ferment, Frankrig


 

And, æbler og timian i terrine, samt røget andebryst

med syltet rødkål, tranebær og brøndkarse

2015 La Chevalière, Patrick Jasmin, Rhône


 

Letrøget rødvinsbraiseret svinenakke i savojkål med æblesauce

2015 Chinon, Marie de Beauregard, Loire


 

Steg af hjort med vildtsky, persillevariation og bagte rødløg

2013 Amarone della Valpolicella, Villa Ca`Vendri, Italien


 

7 danske oste med syltet og sprødt

2015 La Galope Gros Manseng, Gascogne Doux, Frankrig


 

5 små juledesserter

Chokolade-æblekage med vaniljecreme 

Riscreme i mandelhorn

Hvid chokoladeis med kirsebærsorbet

Æble-mandeltrifli

Kirsebær i egen saft med chokoladeganache

2015 Recioto di Valpolicella, Righetti, Veneto, Italien

 


 

Menu kr. 795,-

Vinmenu kr. 645,-


 


 


 


 


 


 


 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.