Julebuffet 2018


 


 

Julebuffet 2018

Minimum 20 personer 


 

Marineret Gamst sandart med avocado, syrnet fløde og salat

Varmrøget torsk med syltede svampe, dild og agurker

Stegt rødtunge med persillerod og persilleolie


 

And, æbler og timian i terrine med vintersalat, syltede pærer og ribs

Svinemørbrad og svinekæber med kraftig sky, syltet rødkål og æbler

 Steg af rådyr med vildtsky og dagens kartoffel

Bagte vintergrønsager med hasselnødder og hjertesalat

Romainesalat med ølandsperler, syltet græskar og græskarkerner


 

Ostebord med syltet og sprødt


 

 Chokolade- valnøddekage med vaniljecreme

Hvid chokoladeis med citronsyltede valnødder

Trifli af chokolade, valnødder og kirsebær

Kirsebærgele med flødechokoladeganache


 

Kr. 395,-


 


 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.