Kunst i Herregårdskælderen


 
 

Ny spændende kunst i Herregårdskælderen

Niels Kongsbak besøger Herregårdskælderen den 1. september,

og fortæller om hans malerier, som nu kan ses i restauranten.

Frankrig er Niels Kongsbaks store passion, derfor serverer vi denne aften

en menu med inspiration fra dette spændende køkken.


 

Kl. 18.00


 

Snacks

Mousserende

Cremant de Bourgogne Rosé, Vitteaut-Alberti


 

Fiske-skaldyrssuppe

2015 M de Mulonniére Anjou, Guy Saget


 

Lakseschnitzel med syre

2015 Macon Solutré Pouilly, Cht. De Beauregard


 

Fleuron med kalvebrisler og vilde svampe

2013 Pinot Gris d´Alsace Reserve, Hunawihr


 

Okseryg med estragonsauce, kartoffelgratin og sensommergrønsager

2012 Château Laclaverie, Bordeaux Côtes de Francs


 

3 franske oste med oliven

2011 Ortas Prestige Rasteau, Cave de Rasteau


 

Cremebrulee

Profiteroles med vaniljeskum og brombær

Chokoladekage med vaniljeis

2014 Bila Haut Banyuls, Marc Chapoutier


 

Kr. 595.- inklusiv drikkevarer

Reservation på telefon: 75 38 38 45

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.