Kunstner Middag

 
 

Spændende kunst i Herregårdskælderen

Jytte Jespersens smukke malerier pryder restauranten her i foråret 2019

Kunstneren kommer den 3. maj, og fortæller om hendes malerier.

Denne aften serverer vi en menu, der efter Jyttes ønske er baseret på grønsager og fisk,

med råvarer fra Vadehavet og havens første afgrøder.


 

Klokken 18.00

Snacks

Cremant de Limoux, Paul Mas, Frankrig


 

Menu og vine

Marineret havtaske med hesterejer, brøndkarse, agurker og syrnet fløde

2017 Nocturno, Quinta da Serralheir, Setubal, Portugal


 

Cremet muslingesuppe med persilleolie og sprøde krydderurtebrød

2016 M de Mullonière Chenin Blanc, Anjou, Frankrig


 

Variation af hvide asparges med havens spæde skud

2017 Gemischter Satz, Weingut Wieninger, Wien, Østrig


 

Skindstegt slethvar på spinat med bagte tomater og timiansauce

2017 Pinot Noir Freiherr von Göler, Berg Ravensburg, Baden, Tyskland


 

4 lokale oste med syltet tilbehør og knækbrød

2017 Recioto della Valpolicella, Righetti, Veneto, Italien


 

Rabarberfragiliteroulade med vaniljecreme

Vaniljeis med rabarbersorbet

Bagte rabarber med mandelskum og sprøde mandelkager

NV Siete Grados Rosado Frizzante, Bodegas Luzon, Jumilla, Spanien


 

 Kr. 595,- inklusiv vine
 

  Herregårdskælderen

Tlf. 75 38 38 45

preben@sonderskov.dk

 

 

 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.