Lammefestival

 

  

Lammefestival 2018

 Sønderskov Mølle og Herregårdskælderen

Fredag den 8. juni 2018


 

Kl. 17.00   Gåtur ad møllestien fra parkeringspladsen ved Museet på Sønderskov

 

Kl. 17.20   Velkomstdrink ”Cremant de Limoux Blanc de Blancs” eller ”Mousserende Van Nahmen Kvæde/æble (alkoholfri)” og snacks ved Sønderskov Mølle med udsigt over søen og engene med får og lam.


 

Fåreavleren fortæller om fodring med urter, der giver sunde dyr og kød med vidunderlig smag


 

Kl. 17.50   Turen fortsætter ad Møllestien hvor der to steder serveres små forretter af

 Sønderskovlam med vin eller saft
 

1.forret

Røget lammefilet med aspargessalat og persilletoast

Vinho Verde Vale do Homem, Minho, Portugal eller saft 


 

2.forret

Spinatsalat med krydderstegt lam, bagte tomater og pesto

2017 La Petite Perriere Rosé Pinot Noir, Loire, Frankrig eller saft

 

Kl. 18.45   Ankomst til Herregårdskælderen

 

Buffet af Sønderskovlam

Farseret lammebryst med spidskålssalat

Ragout af lammebov med variation af løg, østershatte og spinat

Stegt lammekølle med hvidløgscreme og nye kartofler bagt i papir

Lammefilet stegt i svøb af persille med lammesky og grillede squash

Spæde salater med asparges, Ølandsperler og græskarkerner

Tomatsalat med nye løg og Jernved svenbo ost

2015 LuzonColleccion Crianza, Bodegas Luzon, Jumilla, Spanien eller saft


 

Desserter af jordbær og rabarber fra buffet

Jordbærfragiliteroulade med jordbærpure

Rabarbermarcipantærte med vaniljecreme

Vaniljeis med jordbærsorbet

Rabarbergele med jordbærskum

Vaniljebudding med marinerede jordbær

Lancelotta dell’Emilia, Cantina di St. Croce, Emilia Romagna, Italien eller saft

 

Kaffe med Sønderskovrosechokolade


 

Kr. 675.- inklusiv drikkevarer

Børn under 12 år kr. 275.-

12 år til 18 år kr. 485.-


 



 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.