Nytårsmenu 2017

 

 

Nytårsmenu 2017 

3 små forretter

(anrettet klar til servering)


 

Jordskokkepure med hesterejer og dild

Marineret Gamst sandart med avocado, rød peber og purløg

Røget rødtungefilet med syltede svampe og svampemayonnaise


 

Nytårstorsk 2017


 

Torsk bagt i papir med porre, mild sennepscreme og persille

Oksemørbrad stegt i svøb af oksebov og persille med kraftig sky,

rødvinsbagte rødløg, persillerødder med persillepesto og timiankartofler

4 desserter af chokolade og syltede bær


 

(anrettet klar til servering)


 

Hasselnøddekage med chokolade og jordbær i rom

Chokoladeis med havtornsirup

Brombærskum med chokoladespåner

Hvid chokoladeganache med hindbær


 

2 slags brød og Jernved smør


 

Alt er forberedt, første ret og desserten serveres kolde og er anrettet,

anden ret og hovedret tilberedes/varmes i ovnen før anretning.

Kun saucen til hovedretten skal varmes i gryde

 

Kr. 425,-


 


 

Afhentes 31-12 mellem kl.11.00 og 13.00 i Herregårdskælderen

Restaurant Herregårdskælderen

Tlf. 75 38 38 45

Mail. preben@sonderskov.dk

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.