Sankt Hans


 

Sankt Hans Menu 2017

ved bålpladsen i haven

eller i Herregårdskælderen

(ved dårligt vejr)

Små forretter fra kl. 18.00


 

Røget laks med asparges,

Rødtunge med kapers og persille

Marinerede kartofler og hesterejer

Askov skinke med bagte tomater

Krydderurtesalat med ristet Kongeåkylling

Sprøde ostebrød med dip

Croutoner og sprøde grønsager med havens pesto

Claude Val Blanc, Domaine Paul Mas, Vin de Pays d’Oc Frankrig


 

Hovedret kl. 19.00


 

Spidstegt kalveryg med timiansauce, kartofler bagt i papir,

smørdampede spidskål og sommergrønsagssalat

( kalveryggen steges udendørs hvis vejret tillader det,

ellers spidsteges den i det åbne ildsted i Herregårdskælderen )

Palazzo Mio Rosso, Puglia, Italien


 

Jordbærvariation kl. 20.00


 

Jordbærfragiliteroulade

Jordbærsorbet og vaniljeis

Vaniljebudding med jordbær i sommerhonning

Marinerede jordbær med honningskum

 Brachetto dÁcqui Spumante Dolce Rose, Vallebelbo, Italien


 

Menu og vine kr. 530.-

Børn under 12 år kr. 265.-


 

Bordbestilling på tlf. 75383845


 


 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.