Smag på Kongeåen


 


 

Smag på Kongeåen

Lørdag den 12. august 2017 klokken 9.30

Naturvejleder Sam Bøgesgaard tager imod på gårdspladsen ved Sønderskov

 

Boller med kaffe/te og saft

 

Klokken 10.00 sendes alle ud til spændende oplevelser og fortællinger ved de lokale producenter

Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen

Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding

Sønderskov Mølle Lam ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup

Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen

 

Kl. 13.00

 

Frokostbuffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen

Terrine af Kongeaa Ged med spæde salater og krydderurter fra Sønderskovs Folkehave

Crouton med Kongeå Kyllingelever, serveret med bær syltet i Kongeaa Honning

Røget filet af Sønderskov Mølle Lam med syltede grønsager og romainesalat

Stegt Kongeå Kylling med bagte blommer og majs

Steg af Kongeaa Ged med løgvariation og bagte tomater

Sønderskov Mølle Lam stegt med timian og Kongeaa Honning med stegte kartofler

Kongeaa Honningkage med bærskum

Sommerbær med Kongeaa Honningskum

 

Til buffeten serveres hvidvin, rødvin, øl og sodavand

Kr. 295,- inklusive drikkevarer

Børn kr. 10 x alder

 

Billetter købes i Herregårdskælderen

Vi fremsender dem gerne.      

Herregårdskælderen Tlf. 75383845

 

 

 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.