Smag på Kongeåen


 


 

Smag på Kongeåen

Søndag den 9. september 2018 klokken 9.30


 

Dagen starter på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres boller med kaffe/te og saft.

Kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres

Klokken 10.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter

og fortællinger ved de lokale producenter
 

Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen

Jordskokkepure med kylling og brøndkarse, sesambrød
 

Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding

Røget gedefilet med aroniasirup, spinatsalat og krydderurtebrød

 

Sønderskov Mølle Lam ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup

Grillet fårepølse med honningsennep og krydderurteketchup

 

Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen

Lammefilet gravet med honning, hertil spæde salater og sprøde brød
 

Kl. 13.00
 

Frokostbuffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen
 

Stegt Kongeå Kylling, hertil svampe-porreragout

Steg af Kongeaa Ged med sky, bagte æbler og persillerod

Sønderskov Mølle Lam med timiansauce, stegte kartofler med rødløg og persille

2 salater

 

Kongeåhonning-pærekage med brombærpure

Vaniljebudding med pærer og brombær i Kongeå Honning

 

Til buffeten serveres hvidvin, rødvin, øl og sodavand

Kr. 350,- inklusive drikkevarer

Børn kr. 10 x alder

 

Bestil pladser i Herregårdskælderen
 Tlf. 75383845


 

 

 

 

 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.