Aftenmenu


 

MENU 2019  

Jomfruhummer på Forum ølandsperler

med æbler, spæd fennikel og havesyre

2016 Pinot Grigio ,Franz Haas Alto Adige Italien


 

Stegt slethvar med ærter og kørvel

2016 Poggiotondo Bianco ), Toscana   Italien


 

Grillede hvide asparges med spæde salater,

aspargespure og krydderurteolie

2016 Cuvee  Trimbach, Ribeauville, Alsace Frankrig


 

Frikasse af Sønderskov Mølle lam og muslinger

med bøgehatte, nye løg og persille

2017 Sierra Cantabria Rosado, Rioja, Spanien


 

 Variation af Kongeaa Ged

med grønne asparges og stegt hjertesalat

2016 Pinot Noir, Faiveley, Bourgogne, Frankrig


 

Steg af sommerbuk med vildtsky,

spidskål, bagte rabarber og østershatte

2016 Cabernet Sauvignon, Cannonball, Californien, U. S. A.


 

7 danske oste med sødt og sprødt

2016 Tokaji Late Harvest, Bodegas Oremus, Ungarn


 

5 små desserter af jordbær

Jordbærtærte

Jordbærskum i sprøde mandelkager

Vaniljeis med jordbærsorbet

Creme brulee med jordbær

Jordbær ”Romanoff”Rasteau ”Dore” Vin Doux Naturel, Rhône, Frankrig



 

2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

Børn under 12 år 1/2 pris.

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.