Aftenmenu


 

MENU 2020

Letrøget torsk

marinerede rødbeder, mild peberrod og dild

2018 Zillinger Grüner Veltliner, Ebenthal, Østrig


Muslinger

I græskarsuppe med persille

2016 Cannonball, Chardonnay, Sonoma County, Californien


Stegt slethvar

på jordskokkeflan med porre og kørvel

2018 Petit Chablis, Les Allees du Vignoble, Domaine d'Henri


Forum ølandsperler

tragtkantareller og sprødt brød med karsemayonnaise

2018 Sierra Cantabria Rossado, Fam Eguren, Rioja, Spanien


Kongeå kylling

I fleuron med persillerødder, bagte tomater og ærteskud

2017 Spätburgunder trocken, Weingut Goldatzel, Rheingau


Steg af dådyr

vildtsky, pigsvampe og spidskål

2016 Chateau Breillan, Fam. Sichel, Haut-Medoc, Frankrig 

      

Jernved brie toppet med røget Jernved svenbo og brøndkarse

bagte blommer og blommesirup

Madeira 5 years sweet, Pereira D’Oliveria, Portugal


5 små desserter af æbler

Æbleterrine med brombærpure

Æble-marcipan kage med vaniljecreme

Æblemandelis

Vaniljebudding med rødvinssyltede æbler

Æbletrifli

2015 Ch. De la Mullonniere, Coteaux du Layon, Beaulieu, Saget


3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grøntsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

Børn under 12 år 1/2 pris.

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.