Aftenmenu


 

MENU 2019  

Marineret havtaske med jomfruhummer,

jomfruhummercreme, æbler og salat

2018 Rivaner trocken, Emrich Schönleber, Nahe


Stegt helleflynder på spinat med tragtkantareller og kørvel

2016 Chablis Simonnet Febvre Chablis Premier Cru,


Bygperler med høost, krydderurteolie,

selleripure og stegt hjertesalat

2017 Chateau Montaud Rosé, Dom. F. Ravel, Provence, Frankrig


Kongeåkylling, persillerod, persille og marinerede agurker

2018 La Lutine Beaujolais Villages, Dom. Terre des Vivantes


Langtidsstegt Kongeå ged med timiansky,

porre, tomat og ærteskud

2015 Butterfield Station Pinot Noir, California


Rådyr, vildtsky, jordskokker, pigsvampe og spidskål

2016 Valpolicella Ripasso Superiore,Cote Moschina. Veneto Italien


7 danske oste med sødt og sprødt

2016 Muscat de Beaumes de Venise La Ligiére, Frankrig


5 små desserter af pærer og hasselnødder

Hasselnøddekage med vaniljecreme

Nougatganache med rødvinssyltet pære

Hasselnøddeis med pæresorbet

Hasselnøddeglaserede pærer

Pæreskum i sprøde hasselflager

2013 Rasteau Rouge Signature Vin Doux, Rhône



2 retter kr. 315.- 2 vine kr. 195.-

3 retter kr. 395.- 3 vine kr. 270.-

4 retter kr. 475.- 4 vine kr. 345.-

5 retter kr. 555.- 5 vine kr. 420.-

6 retter kr. 635.- 6 vine kr. 495.-

7 retter kr. 715.- 7 vine kr. 570.-

8 retter kr. 795.- 8 vine kr. 645.-

 

 

Oksemørbrad med rødvinssauce,

årstidens grønsager og dagens kartoffel

Kr. 315.-


 

Børn under 12 år 1/2 pris.

 

Oplys venligst tjeneren hvis du har allergi eller på anden måde ikke tåler alle fødevarer. 

Vi hjælper gerne med gennemgang af retternes indhold og tilbereder gerne alternative retter.

I tilfælde af selskab kan restauranten være lukket. Ring gerne i forvejen

Telefon: 75383845


 

 


 


 

 

 


 

 

 


 


 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.