Julebuffet 2019


 


 

Julebuffet 2019

Minimum 20 personer 


Marineret havørred med rogn, syltet hvidkål, brøndkarse og syrnet fløde

Torsk med hesterejer, dild og salat

Stegt helleflynder med selleripure og svampe

Salat med confiteret andebryst, hasselnødder, honningdressing og pærer

Langtidsstegt Varde Ådal Svinebov med æblesauce og syltet rødkål

 Steg af okseryg med kraftig sky, bagte persillerødder og bagte rødløg

Romainesalat med ølandsperler, syltet græskar og græskarkerner

Ostebord med syltet og sprødt

 Chokolade- pigeonæblekage med vaniljecreme

Hasselnøddeis med syltede pigeonæbler

Portvinssyltede figner med skum og chokolade

Flødechokoladeganache med citronsyltede rosiner


Kr. 425,-

 


 


 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.