Kartoffelmenu 16-10-2020


 

Kartoffelmenu

16. oktober 2020 klokken 18.00

i samarbejde med Museet på Sønderskov
 

Velkomstdrink og fortælling om kartoflens historie ved Museet på Sønderskov

Snacks af kartofler

NV Spumante Secco, Bianca Vigna, Veneto, Italien
 

Jomfruhummerhaler på marinerede Hamlet kartofler og jomfruhummercreme

2017 Roter Veltliner, Weingut Ecker, Wagram, Østrig


Stegt slethvar på frikasse af Exquisa kartofler, porre og dild

2018 Weissburgunder trocken, Freiherr von Göler, Baden, Tyskland


Bagte Estima kartofler med røget Jernved Svenbo ost og krydderurter , serveret på persillevariation

2018 Sierra Cantabria Rossado, Fam. Eguren, Rioja, Spanien


Steg af rådyr med vildtsky, King Edward kartoffelpure, vilde svampe og savojkål

2015 Chateau Breillan, Fam. Sichel, Haut-Medoc, Frankrig


Kage af Marabel kartofler og hasselnødder med vaniljecreme og syltede æbler

Pandekager af Folva kartofler, serveret med æblesorbet

2018 Casa Silva Late Harvest Semilion-Gewurtxtraminer, Colchagua Valley, Chile 


Menu og vine kr. 595, -

Børn (alder x kr. 10, -)

Til børnene serveres saft

 

Bordbestilling på tlf. 75383845


 


 


 


 


 


 


 


 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.