Nytårsmenu 2019

 

 

Nytårsmenu 2019 


3 små forretter af kongeåkylling og hesterejer

Salat af kongeåkylling og hesterejer med brøndkarse

Kongeåkylling og hesterejer i persillegele

Hesterejer på persillerodscreme med kørvel



Havørred bagt i papir med porre, Forum ølandsperler og dildcreme



Kalvefilet med kalvesky, jordskokkeflan, ærteskud, bagte rødløg

og stegte svampe, samt kartofler bagt i lag med løg



4 desserter af æbler og vanilje

(anrettet klar til servering)

Vaniljeis med Calvadossirup

Æbletrifli med Forum havre ristet i Kongeå honning

Vaniljekage, nødde-chokoladecrumble og æbleskum

Panacota med æbler i æblesirup



2 slags brød og Jernved smør

Alt er forberedt, første ret og desserten serveres kolde og er anrettet,

anden ret og hovedret tilberedes/varmes i ovnen før anretning.

Kun saucen til hovedretten skal varmes i gryde


Kr. 450,-


Afhentes 31-12 mellem kl.11.00 og 13.00 i Herregårdskælderen


Restaurant Herregårdskælderen

Tlf. 75 38 38 45

Mail. preben@sonderskov.dk

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.