Smag på Kongeåen


 


 

Smag på Kongeåen

Søndag den 8. september 2019 klokken 9.30


 

Dagen starter på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres boller med kaffe/te og saft.

Kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres


 

Klokken 10.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter

og fortællinger ved de lokale producenter

Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen

Salat af kylling og hesterejer med sprøde brød

Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding

Terrine af ged med ærteskud og krydderurtebrød

Sønderskov Mølle Lam ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup

Grillet fårepølse med honningsennep og krydderurteketchup

Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen

Honningmarinerede svampe med salat og ostebrød


Kl. 13.00

Frokostbuffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen

Stegt lår af Kongeå Kylling, hertil honningbagte rodgrønsager

Steg af Kongeaa Ged med sky, kørvelkartofler og marineret blomkål

Langtidsstegt Sønderskov Mølle Lam med timiansauce, bagte løg og svampe

2 salater

Kongeaa Honningkage med hvid chokolade og æbler

Brombær marineret i Kongeaa Honning med Kongeaa Honning skum


Til buffeten serveres hvidvin, rødvin, øl og sodavand

Kr. 395,- inklusive drikkevarer

Børn kr. 10 x alder


 

Bestil pladser i Herregårdskælderen


 

 

 

 

 

 

 

 

Museet på Sønderskov, Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup    |    Tlf: 75 38 38 66    |   Fax 75 38 38 65   |   e-mail: post@sonderskov.dk

facebook_icon.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.