Nytårsmenu 2023
Udsolgt
Ryg af Røget Fanølaks med syltet selleri
Rørt tatar af Røget Fanølaks med kapers, rødløg og kørvel
Mousse af Røget Fanølaks med ærteskud
Nytårs torsk 2023
Torsk bagt i papir med svampecreme, dild og porre
Oksemørbrad
rødvinssauce, jordskokflan, citron-timiansyltede rødbeder
persillemarineret spidskål og pommes anna
4 desserter af bær, chokolade og hasselnødder
Chokolade-hasselnødkage med hindbærpure
Hvid chokoladeganache med blåbær
Brombær syltet i Kongeå Honning med hasselnødskum
Flødechokoladepanacota med jordbær syltet i Cointreau
2 slags brød og smør
Alt er forberedt, første ret og desserten serveres kolde og er anrettet,
anden ret og hovedret tilberedes/varmes i ovnen før anretning.
Kun saucen til hovedretten skal varmes i gryde
Kr. 495, -
Afhentes 31-12 mellem kl.11.00 og 13.00 i Herregårdskælderen
Bestil gerne på
preben@sonderskov.dk
Oplys venligst telefonnummer i mailen