Varde Ådal Lam
Påskefrokost fredag den 7. april 2023
Pocheret æg med sennepscreme
Kyllingevinge på perlebyg og østershatte
Cremet persillesuppe med røget kyllingebryst
Kanin i gele, karsemayonnaise og agurk
Salat med vagtel, syltet selleri og krydderurteolie
Skinke med tomatsalsa
”Spegepølse” med rødbedechutney
”Spegepølse” med krydret friskost
Tatar rørt med kapers, rødløg og sennep, hertil sprødt
Langtidsstegt lammehals, kraftig sky, bagte persillerødder
Lam/får Filet/mørbrad, jordskokpure, bagt rødløg og ærteskud
Æggebakke med
3 oste
2 ostetilbehør
2 brød (knækbrød og en lille bolle)
1 vin
1 påskeæg
1 lotteri til et lam
2 slags brød til hele menuen
Se mere på https://www.vardeaadallam.dk/