Alt optaget
Fredag den 29. september hele dagen
Lørdag den 30. september. hele dagen
Søndag den 1. oktober hele dagen
Fredag den 29. september hele dagen
Lørdag den 30. september. hele dagen
Søndag den 1. oktober hele dagen
I kælderen under Sønderskov ligger Restaurant Herregårdskælderen. Lokalerne stammer tilbage fra 1400-tallet. Bageovn, ildsted og vandcisterne er blandt de velbevarede spor, der kan beundres under spisningen, mens tankerne flyver tilbage til fortiden.
"Restaurant Herregårdskælderen åbnede i 1992 efter endt restaurering af Sønderskov. I starten af 2009 overtog jeg restauranten. I den forbindelse åbnede Thomas Juels Tårnrum med et fantastisk rundt ridderbord skabt af et kæmpeasketræ, der væltede ved Sønderskov i orkanen tilbage i 1999. Af det samme asketræ er der produceret 12 smukke stole med Thomas Juels våbenskjold. Stolene er sponseret af 12 personer, men de kan benyttes af alle."
- Preben Madsen
Åbningstider | Kontakt |
Onsdag til lørdag: 12.00-23.00 Søndag: 12.00-16.00 Køkken: 12.00-15.00 Mandag og tirsdag: Lukket Der åbnes for selskaber alle dage |
75 38 38 45 |
Alle samles på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres velkomstdrink og snacks
Kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres
Klokken 17.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter
og fortællinger ved de lokale producenter
Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen
Røget bryst af Kongeå Kylling med syltede kantareller og karsemayonnaise
Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding
Salat med stegt gederyg, mandler og tomatsalsa
Sønderskov Mølle Minigris ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup
Røget skinke af Sønderskov Mølle Minigris med melonsalat
Kongeå Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen
Citron-honningmarineret laks med syltede rødløg og dild
Kl. 20.00
Buffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen
Stegt Kongeå Kylling med persillepesto, svampe og stegte kartofler
Langtidsstegt Kongeaa Ged med bagte persillerødder og majs syltet i Kongeå Honning
Steg af Sønderskov Mølle Minigris, rosmarinsauce, bagte rødløg og æbler
2 salater
Tærte af pærer og Kongeå Honning med vaniljecreme
Hvid chokoladeganache med blåbær i Kongeå Honning
Til buffeten serveres hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, sodavand og saft
Kr. 595, - inklusive drikkevarer
Børn kr. 10, - x alder
Bordbestilling
Herregårdskælderen
Tlf. 75 38 38 45
preben@sonderskov.dk
Museet
Sønderskovgårdvej 2
6650 Brørup
75 38 38 66
Telefontid:
Mandag - Fredag: Kl. 09:00-15:00
Weekender og helligdage: 11:00-16:00
Restaurant Herregårdskælderen
75 38 38 45
Museet
Vi holder lukket 2. Påskedag og 2. Pinsedag
Tirsdag til søndag: 11.00 - 16.00
Mandag: Lukket
Restaurant Herregårdskælderen
Onsdag til lørdag: 12.00-22.00
Søndag: 12.00-16.00 Køkken: 12.00-15.00
Mandag og tirsdag: Lukket
Voksne: 65 kr. Den 24/9: 100 kr.
Børn op til 18 år: Gratis. Den 24/9: 40 kr.
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om arrangementer på museet. Vi sender 4-8 nyhedsbreve årligt, og du kan afmelde dig via linket nederst i alle nyhedsbreve. Dine oplysninger opbevares iht. vores persondata politik.