Firmanavn · adresse · Tlf. xx xx xx xx · info@mail.dk
Smag på Kongeåen
Fredag den 2. september 2022 klokken 16.30
Alle samles på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres velkomstdrinks og snacks
Kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres
Klokken 17.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter
og fortællinger ved de lokale producenter
Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen
Kongeå Kylling hot wings med tzatziki
Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding
Carpaccio af Kongeaa Ged, gedeost og spirer
Sønderskov Mølle Lam ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup
Spareribs af Sønderskov Mølle Minigris med spidskålssalat
Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen
Torsk røget med Kongeaa Honning med kantareller syltet i Kongeaa Honning og dild
Kl. 20.00
Buffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen
Kongeå Kylling bryst stegt i svøb af persille med persilleolie og små stegte kartofler
Steg af Kongeaa Ged med bagte løg, svampe og spirer
Steg af Sønderskov Mølle Minigris, sky og bagte grønsager med græskarkerner
2 salater
Bagt æble-Kongeaa Honningkage med vaniljecreme og bær
Bagte blommer med Kongeå Honningskum
Til buffeten serveres hvidvin, rødvin, øl og sodavand
Kr. 535,- inklusive drikkevarer
Børn kr. 10 x alder
Bestil pladser i Herregårdskælderen