Smag på Kongeåen
Fredag den 13. september 2024 klokkken 16.30
Alle samles på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres velkomstdrink og snacks
Kørselsvejledningen og drikkevarer til forretterne udleveres
Klokken 17.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter og fortællinger ved de lokale producenter
Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen
Kyllingeleverpate med bagt blomme og ærtespirer
Landbrug Niels Ole Krog, Dovervej 30, Lintrup
Rørt rødbedetatar med små skud og sprødt
Sønderskov Mølle Minigris ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup
Udvalg af grillpølser med honningsennep og æble-tomatketchup
Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen
Honning-rimmet torsk med salat i honningvinaigrette
Kl. 20.00
Buffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen
Kongeå Kyllingebryst stegt i svøb af persille med kyllingesky og kørvelkartofler
Kongeå Kyllingelår med svampe og krydderurteolie
Rullesteg af Søndersko Mølle Minigris med rosmarinsauce og bagte Doverholm gulerødder og løg
Stegt skinke og bov af Sønderskov Mølle Minigris og græskar bagt med honning og æbleeddike
2 salater
Kongeå Honningtærte med bær og vaniljecreme
Kongeå Honning-mandelis med sprødt og syltede pærer
Panna cotta med æbler i Kongeå honning
Til buffeten srveres hvidvin, rødvin, dessertvin, øl og sodavand
Kr. 625, - inklusiv drikkevarer
Børn kr. 10, - x alder