Aftenmenu
Carpaccio af rødbeder
Gammel Knas, karsecreme, fransk syre og ærteskud
2023 Riesling Trimbach, Ribeauville, Alsace
Johannisbeere Rot, Van Nahmen
Jomfruhummersuppe
torsk, jomfruhummerhale og dild
2022 Weisburgunder, Freiherr von Göler, Baden
Sauvignon Blanc, Alain Millait
Stegt kulmule
på porre med jordskokpure og kørvel
2020 Godello Marayo, Bierzo
Riesling, Von Nahmen
Tærte med vilde svampe
sauce Saint Amour og frilicesalat med mandler
2020 Saint Amour, DomaineJoseph Burrier, Côte de Besset
Rhabarbernektar, Van Nahmen
Fasanbryst i persillesvøb
hasselnødsauce, persillerødder og stegt hjertesalat
2021 Santenay 1. Cru, Les Gravières, Domaine Jessiaume
Juicy Red, Heinrich, Burgenland
Mørbrad og langtidsstegt bov af kødkvæg
skalotteløgssauce, gulerødder, rødløg og savojkål
2020 Finca Lucon Crianza, Bodegas Luzon
Merlot Alain Milliat
Høost
valnødder i portvin og Rød Gråsten på romaine
Terra Prima, Fonseca Guimaraens, Porto
Dornfelder Van Nahmen
Desserten
"Hvid chokolade og citron"
blondie, parfait, sorbet, creme brulee, syltet, skum og marengs
2017 Castelnau de Suduirant, Sauternes
Schöner von Boskoop, Van Nahmen
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340, -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795, - 6 vine kr. 610 -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995, - 8 vine kr. 790, -
Saftmrenu
2 saft kr. 170, -
3 saft kr. 230, -
4 saft kr. 290, -
5 saft kr. 350, -
6 saft kr. 410, -
7 saft kr. 470, -
8 saft kr. 530, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00