Aftenmenu
Letrøget kuller
på bagte rabarber med syrnet fløde, rubola og spæd fennikel
2017 Cantina Menegotti, Elianto Custoza Superiore, Veneto
Hvid asparges
sauce hollandaise og marineret spinat
2022 Pinot Blanc Trimbach, Ribeauville, Alsace
Stegt slethvar
på blomkål, sødskærm, fransk syre og sauce beurre blanc
2023 Rieslig Kabinett, Goldatzel,, Johannisberger Hölle
Perlebyg
bøgehatte, bagte tomater og havens pesto
2019 Les Arbillons, Mâcon Milly-Lamartine
Sprængt andebryst
grønne asparges og persillecreme
2020 Saint Amour, Cote de Besset, Joseph Burrier, Beaujolais
Kalvemørbrad og gratineret kalvebryst
sky, spidskål, østershatte og ærteskud
2019 Cabernet Sauvignon, Elderton, Barossa Valley
Mandelmarineret Gammel Knas Arla Unika
forårssalat, sankt hans urt og purløg vendt i friskost
2023 Rasteau Grenat, Vin Doux Naturel, Rhône
Desserten
"Jordbær, vanilje og hasselnødder"
kage, is, sorbet, budding, marinerede, pure og sprødt
Brachetto d'Acqui, San Maurizio, Vallebelbo
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340, -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795, - 6 vine kr. 610 -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995, - 8 vine kr. 790, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00