Aftenmenu
Ceviche af Gamst sandart
avocado, rød peber, purløg og ærteskud
2021 Riesling Kabinett, Johannisberger Hölle, Rheingau
Jomfruhummersuppe
torskesouffle, jomfruhuimmerhale, rodgrøntsager og dild
2021 Tara Noa Vermentinodi Sardegna, Saraja, Sardegna
Fleuron
bøgehatte, porre og spinat i sauce blanquette, kørvel
2018 Pinot Gris Reserve, F. E. Trimbach, Ribeauville, Alsace
Grillede skorzonerrødder
rødbede, blodappelsin og solsikkeskud
2022 Dolcetto d'Alba, Vino Arte de Belezza
Kalvemørbrad
sky, jordskokflan, stegt hjertesalat og østershatte
2022 Fitapretta Tinto, Alentejano, Portugal
Langtidsstegt nakke af gris
skalotteløgssky, selleripure, bagte rødløg og savojkål
2020, Malbec, Mendel, Mendoza
Vesterhavsost Thise Mejeri
æbler, hasselnødder, radiseskud, sprødt og friskostcreme
Filippa Æblemjød, Tarp Bryggeri
Desserten
"Kaffe, cognac og chokolade"
is, sirup, panacotta, skum, kage, ganache og flage
Pineau des Charentes 5 ans Ruby, Ch. de Beaulon, Cognac
2 retter kr. 375, - 2 vine kr. 230, -
3 retter kr. 465, - 3 vine kr. 315, -
4 retter kr. 555. - 4 vine kr. 400. -
5 retter kr. 645, - 5 vine kr. 485. -
6 retter kr. 735, - 6 vine kr. 570, -
7 retter kr. 825, - 7 vine kr. 655. -
8 retter kr. 915, - 8 vine kr. 740, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 375.-