Julemenu 2024
Ceviche af havtaske
jordskokpure, syrlig rødbede og dild
2021 Grüner Veltliner Gärtling-Weingut, Nigl, Kamptal
Cremet grønkålssuppe
mandler, æbler og syrnet fløde
2019 Riesling F. E. Trimbach, Ribeauville Alsace
Stegt torsk
bagte persillerødder, cremet sauce, persilleolie og ærteskud
2022 Weissburgunder Trocken, Freiherr von Göler, Baden
Fanøskinke
Sønderjysk hvidkål, syltede rødløg og kørvel
2020 Onix Classic, Priorat, Gratallops
Stegt and
æblesauce, græskar, hasselnødrødkål og solsikkeskud
2020 Raywood Cabernet Sauvignon, Central Coast, California
Steg af hjort
sky, svampe, spidskål of selleripure
2017 Cantina Menegotti, Geodoro Rosso Veronese, Veneto
Den hvide Dame
vintersalat med valnødder og Gammel Knas, portvinssirup
2018 LBV Port, Fonseca Guimaraens, Oporto
5 små desserter af chokolade, vanilje og appelsin
Chokoladekage med vaniljecreme og syltet appelsin
Lys chokoladeis med appelsinsorbet
Hvid chokoladeganache med appelsinsalat
Vaniljebudding med appelsin i Cointreau
Creme brûlée
2019 Saussignac Cuvée Prestige, Ch. Marie Plaisance, Bergerac
2 retter kr. 375, - 2 vine kr. 230, -
3 retter kr. 465, - 3 vine kr. 315, -
4 retter kr. 555. - 4 vine kr. 400. -
5 retter kr. 645, - 5 vine kr. 485. -
6 retter kr. 735, - 6 vine kr. 570, -
7 retter kr. 825, - 7 vine kr. 655. -
8 retter kr. 915, - 8 vine kr. 740, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 375.-