Aftenmenu
Agurker og hesterejer
Kold agurkesuppe med hesterejer, marineret agurk med hesterejer og syrnet fløde, salat af agurker, hesterejer og spæd fennikel
2023 Nigl Grüner Veltliner, Gärtling, Niedeösterrich
Pocheret æg
på bøgehatte og porre med mild sennepscreme
2022 Bourgogne Aligoté, Vielle Vignes, Bernard Rion
Stegt torsk
på spinat med bagte tomater og persille
2023 Riesling Kabinett, Goldatzel, Johannisberger Hölle
Cremet perlebyg
syltede græskar, glaskål og romaine i kapers-kørvelmarinade
2022 Pinot Noir Reserva, Casa Silva, Valle de Colchagua
Rosastegt Varde Ådal lam
sky, spidskål og østershatte
2020 Cabernet Sauvignon, Raywood, Central Coast
Langtidsstegt nakke af gris
rosmarinsauce, stegt hjertesalat og løgvariation
2017 Geodoro, Menegotti, Veronese
Mandelmarineret Gammel Knas, arla Unika
forårssalat, sankt hans urt og purløg vendt i friskost
2023 Rasteau Grenat, Vin Doux Naturel, Rhône
"Rabarber, hvid chokolade og vanilje"
kage, is, marineret, bagt, skum, sprødt og creme
2022 Coteaux du Layon, Domaine Chaupin, Loire
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340, -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795, - 6 vine kr. 610 -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995, - 8 vine kr. 790, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00