Aftenmenu
Terrine af kantareller
ribs, spæde salater, syltede rødløg og kantet løg
2022 Weisburgunder, Freiherr Von Göler, Baden
Sauvignon Blanc, Alaie Milliat
Marineret havtaske, ærter, østersurt
klar sommergrønsagssuppe, tomat og nye løg
2024 Nellamiaterra Bianco, Antica, Puglia
Schöner Von Boskop, Van Nahmen
Stegt kulmule
på spidskål med citrontimiansky
2023 Pinot Blanc, Trimbach, Ribeauville Alsace
Riesling, Van Nahmen
Majsrösti
syrlige blommer, rucola, majsspirer og hornviol
2019 Les Arbillons, Mâcon Milly-Lamartine
Dornfelder Van Nahmen
Stegt kylling
sky, bagte rabarber, marineret agurk og stegt hjertesalat
2022 Pinot Noir, Auguste Pirou, Arbois, Jura
Rhabarbernectar Van Nahmen
Kalvefilet
sky og sommergrønsager i persilleemulsion
2017 Rasno, Brunello di Montalcino, Siena
Juicy Red, Heinrich, Burgenland
Friskost toppet med Gammel Knas
portvinssirup, sommerskud og appelsintagetes
2018 LBV Fonseca Porto
Merlot, Alain Maillat
Desserten
"Blåbær, hvid chokolade og Kongeå Honning
marengs, skum, trifli, pandekage, is, ganache og blåbærsirup
Brachetto d'Acqui, San Maurizio, Vallebelbo
Fruitsecco, Apfel Quitte, Van Nahmen
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340, -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795, - 6 vine kr. 610 -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995, - 8 vine kr. 790, -
Saftmrenu
2 saft kr. 170, -
3 saft kr. 230, -
4 saft kr. 290, -
5 saft kr. 350, -
6 saft kr. 410, -
7 saft kr. 470, -
8 saft kr. 530, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00