Aftenmenu
Agurker og hesterejer
Kold agurkesuppe med hesterejer, marineret agurk med hesterejer og syrnet fløde, salat af agurker, hesterejer og spæd fennikel
2023 Nigl Grüner Veltliner, Gärtling, Niedeösterrich
Pocheret æg
på bøgehatte og porre med mild sennepscreme og kørvel
2019 Bourgogne Aligoté, Côtes de Nantoux, Domaine RobletMonnat, Vonay
Stegt slethvar
på blomkål, sødskærm, fransk syre og sauce beurre blanc
2023 Riesling Kabinett, Goldatzel, Johannisberger Hölle
Hvid asparges
sauce hollandaise og marineret spinat
2022 Pinot Blanc, Trimbach, Ribeauville, Alsace
Frikasse af Varde Ådal Lam
gulerødder, grønne asparges, spidskål og persille
2023 Pinot Noir, La Petite Perriere, Loire
Kalvemørbrad og gratineret kalvebryst
sky, stegt hjertesalat, østershatte og ærteskud
2019 Cabernet Sauvignon, Elderton, Barosso Valley
Mandelmarineret Gammel Knas, arla Unika
forårssalat, sankt hans urt og purløg vendt i friskost
2023 Rasteau Grenat, Vin Doux Naturel, Rhône
"Rabarber, hvid chokolade og vanilje"
kage, is, marineret, bagt, skum, sprødt og creme
2022 Coteaux du Layon, Domaine Chaupin, Loire
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340, -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795, - 6 vine kr. 610 -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995, - 8 vine kr. 790, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00