Aftenmenu
Stegt kuller
salat, syltede vilde svampe, marinerede rødbeder og karsecreme
2020 Elianto, Coustoza Superiore, Menegotti, Veneto
Schöner von Boskop, Van Nahmen
Blomkålssuppe
marineret blomkål, saltmandler og persille
2021 Chardonnay, Les Tannes, Coteaux du Languedoc
Sauvignon, Alain Milliat
Stegt rødtunge
bøgehatte, rødløg og blommetomater i Sangiovese med spinat
2022 Poggiotondo Rosso, sangiovese, Toscana
Riesling, van Nahmen
Kantareller
i fleuron med squash, ribs og kørvel
2020 Saint Amour, DomaineJoiseph Burrier, Côte de Besset
Rote Johannisbeeren, Van Nahmen
Stegt andebryst
æblesauce, bagt blomme og savojkål
2023 Flores de Callejo, Ribera del Douro
Dornfelder, Van Nahmen
Steg af dådyr
mild pebersauce, persillerodsvariation og bønner
2022 Altura 350, Domaine Peter Sichel, Vallee de Cucugnan
Juicy Red, Heinrich, Burgenland
Hasselnødmarineret Vesterhavsost
syltet pære og blegselleri vendt i friskost
Rasteau Vin Doux Naturell, Rhône
Merlot Alain Milliat
Desserten
"Trifli af brombær og æbler"
vaniljeskum, pure, kompot, parfait, sorbet og sprødt
2024 Muscat de Rivesaltes, Domaine de la Grange, Languedoc
Fruitsecco Apfel Quitte, Van Nahmen
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340, -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795, - 6 vine kr. 610 -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995, - 8 vine kr. 790, -
Saftmrenu
2 saft kr. 170, -
3 saft kr. 230, -
4 saft kr. 290, -
5 saft kr. 350, -
6 saft kr. 410, -
7 saft kr. 470, -
8 saft kr. 530, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00