Aftenmenu
Fra 6. marts
Marineret havtaske
hjertesalat, havens spæde skud og syrnet fløde
2020 Ellianto Custoza Superiore, Cantina Menegotti, Veneto
Forårssuppe
ramsløgspesto, saltmandler, sprøde brød med kryddercreme
2022 Weisburgunder Trocken, Freiherr Von Göler, Baden
Stegt torsk
spæd spinat, bøgehatte og kørvel
2020 Riesling F. E. Trimbach, Ribeauville, Alsace
Braiseret romaine
syltede skorzonerrødder, bagte tomater og agurker
2022 Dolcetto d'Alba, Vino Arte de Belezza
Kongeå Kylling
frikasse af forårsløg, gulerødder, glaskål og ærteskud
2023 La Petite Perriere, Pinot Noir, Guy Saget, Loire
Steg af kalveryg
sky, persillevariation og spidskål
2021 Arivi Montepulciano D'Abtuzzo, Cantina Sannitico
Den Hvide Dame, Arla Unika
blåbær i honning og hasselnødsalat vendt i friskost
Chateau Lauriga, Rivesaltes Ambre, Hors D'Age
Desserten
"Pære, chokolade og portvin"
Kage, is, syltet, skum og sauce
2019 LBV Fonseca, Porto
2 retter kr. 375, - 2 vine kr. 230, -
3 retter kr. 465, - 3 vine kr. 315, -
4 retter kr. 555. - 4 vine kr. 400. -
5 retter kr. 645, - 5 vine kr. 485. -
6 retter kr. 735, - 6 vine kr. 570, -
7 retter kr. 825, - 7 vine kr. 655. -
8 retter kr. 915, - 8 vine kr. 740, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 375.-
Seneste køkkenbestilling klokken 20.00