Firmanavn · adresse · Tlf. xx xx xx xx · info@mail.dk

Historisk middag
Den 22. august 2025 kl. 18.00 er der Historisk Middag i den gamle kælder under Sønderskov Herregård.
Temaet er Vikingetiden, og køkkenchef Preben Madsen tryller med råvarer, der bringer den helt rette stemning frem!
Aftenen byder også på spændende fortællinger fra Museet Sønderskovs arkæolog og vikingetidsekspert Lars Grundvad om Vikingetiden i Vejen kommune, Danmarks største guldskat fra vikingetiden og masser viden om Vikingetidens liv.
Alle kan deltage, så længe der er pladser.
Arrangementet er et samarbejde mellem Museet Sønderskov, Museumsforeningen Sønderskov og Restaurant Herrregårdskælderen.
Menuen består af:
Vadehavsøsters med æbler og peberrod
Æblesaft med Filippa æblemjød, Bryggeriet Tarp
Muslingesuppe med hønseboller, ærter og urter
Blond Ale Ribe Bryghus
Stegt sandart med porre og sennep
Vadehavsbryg, Ribe Bryghus
Tørret røget skinke med blommer
Brown Ale, Ribe Bryghus
Steg af hjort med bagte løg, kål og havtorn
Vikingebryg, Ribe Bryghus
Friskost med timian og honningsyltede hyben
Hærvejsmjød, Bryggeriet Tarp
Blåbærpandekage med hindbær i honning og hasselnødfløde
Thyra Hindbærmjød, Bryggeriet Tarp
Der tilbydes saftmenu, hvis det ønskes
Mad od drikkevarer kr. 725, -
Medlemmer af Museumsforeningen kr. 575, -
Tilmeld
Tilmeld dig ved telefon til Restaurant Herregårdskælderen på tlf.: 75 38 38 45