Firmanavn · adresse · Tlf. xx xx xx xx · info@mail.dk
Nytårsmenu 2025
Nytårsmenu 2025
Marineret havtaske, kammusling og ørrederogn
dildolie, syrnet fløde, vintersalat og ærteskud
Nytårs torsk 2025
Torsk bagt i papir med rodgrønsager, kørvelcreme og syltede rødløg
Oksemørbrad
rødvinssauce, jordskokflan, Doverholm østershatte
persillemarineret blomkål og pommes anna
Desserten
Lys chokoladebund, vaniljebudding, hasselnødbund,
hvid chokolade-citronganache, brombærpure og karamelcreme
2 slags brød og smør
Alt er forberedt, første ret og desserten serveres kolde og er anrettet,
anden ret og hovedret tilberedes/varmes i ovnen før anretning.
Kun saucen til hovedretten skal varmes i gryde
Kr. 540, -
Afhentes 31-12 mellem kl.11.00 og 13.00 i Herregårdskælderen
Bestil gerne på
preben@sonderskov.dk
Oplys venligst telefonnummer i mailen