Firmanavn · adresse · Tlf. xx xx xx xx · info@mail.dk
Julemenu 2025
Ceviche af helleflynder
peberrodscreme, marinerede rødbeder, salat og Doverholm skud
2024 Fitapretta Branco Ancestral, Alentejo,
Hokaidosuppe
porre, persille, græskarkerner og sprøde brød med persillecreme
2023 Chateau Argadens, Famille Sichel, Bordeaux
Stegt havtaske
æblesauce, jordskokker og dild
2023 Macon Fuissé, Hauts de Fuissé, Pierre Vissigaud
Grøn "Risengrød"
bøgehatte og rødløg i Arbois Pinot Noir, kørvel og spæd spinat
2022 Arbois Pinot Noir, Auguste Pirou, Jura
Stegt and
sauce, rødkål, tyttebær, kålrabi og ærteskud
2019 Aguiana, Bodegas Merayo, Bierzo
Grisen
stegt filet, sprødt og langtidsstegt nakke
i savojkål, kraftig sky, svampe og persillerod
2021 Rhônea Rasteau Prestige, Rhône
Thise Juleost
syltede kirsebær, blegselleri i friskost og knækbrød
Château Lauriga, Rivesaltes Ambre Hors d'Age
Juledesserten
Hasselnødder, nougat og pærer
kage, parfait, sorbet, ganache, syltet, creme og sprødt
2017 Fonseca Crusted Port
2 retter kr. 395, - 2 vine kr. 250, -
3 retter kr. 495, - 3 vine kr. 340 -
4 retter kr. 595. - 4 vine kr. 430. -
5 retter kr. 695, - 5 vine kr. 520. -
6 retter kr. 795 - 6 vine kr. 610, -
7 retter kr. 895, - 7 vine kr. 700. -
8 retter kr. 995 - 8 vine kr. 790, -
Saftmenu
2 saft kr. 170, -
3 saft kr. 230, -
4 saft kr. 290, -
5 saft kr. 350, -
6 saft kr. 410, -
7 saft kr. 470, -
8 saft kr. 530, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 395, -