Julemenu 2024
Ceviche af havtaske
jordskokpure, syrlig rødbede og dild
2021 Grüner Veltliner, Gärtling Weingut, Nigl, Kamptal
Cremet grønkålssuppe
mandler, æbler og syrnet fløde
2018 Riesling F. E. Trimbach, Ribeauville, Alsace
Stegt torsk
bagte persillerødder, cremet sauce, persilleolie og ærteskud
2022 Weissburgunder Trocken, Freiherr von Göler, Baden
Fanøskinke
Sønderjysk hvidkål, syltede rødløg og kørvel
2020 'Onix Classic, Priorat, Gratallops
Stegt and
æblesauce, græskar, hasselnødrødkåll og solsikkeskud
2020 Raywood Cabernet Sauvignon, Central Coast, California
Steg af hjort
sky, svampe, spidskål og selleripure
2016 Cantina Menegotti, Geodoro Rosso Veronese, Veneto
Den Hvide Dame
vintersalat med valnødder og Gammel Knas, portvinssirup
2018 LBV Port, Fonseca Guimaraens, Oporto
5 små juledesserter af chokolade, vanilje og appelsin
Chokoladekage med vaniljecreme og syltet appelsin
Lys chokoladeis med appelsinsorbet
Hvid chokoladeganache med appelsinsalat
Vaniljebudding med appelsin i Cointreau
Creme Brûlée
2019 Saussignac Cuvée Prestige, Ch. Marie Plaisance, Bergerac
2 retter kr. 375, - 2 vine kr. 230, -
3 retter kr. 465, - 3 vine kr. 315, -
4 retter kr. 555. - 4 vine kr. 400. -
5 retter kr. 645, - 5 vine kr. 485. -
6 retter kr. 735, - 6 vine kr. 570, -
7 retter kr. 825, - 7 vine kr. 655. -
8 retter kr. 915, - 8 vine kr. 740, -
Oksemørbrad med rødvinssauce,
årstidens grønsager og dagens kartoffel
Kr. 375.-