Firmanavn · adresse · Tlf. xx xx xx xx · info@mail.dk
Sankt Hans Menu
23. juni 2025 i Herregårdskælderen
Små forrettet fra buffet klokken 18.00
Røget Fanølaks med asparges
Rødtunge med kapers og persille
Marinerede kartofler og hesterejer
Fanøskinke med bagte tomater
Salat af Kongeå kylling med ærtespirer
Oksecarpaccio med karsemayonnaise og rucola
Cuvée Reserve Prestige Blanc, Hunawihr, Alsace
Hovedret fra buffet klokken 19.00
Kalveryg med timiansauce, kartofler bagt i papir
smørdampede spidskål og sommergrønsagssalat
Claude Val Rouge, Domaine Paul Mas, Languedoc
I haven klokken 20.00
Båltale og bål
Dessert fra buffet klokken 20.30
Jordbærfragiliteroulade
Jordbærsorbet og vaniljeis
Vaniljebudding med jordbær i sommerhonning
Marinerede jordbær med honningskum
Brachetto d'Acqui Spumante Dolce Rose, Vallebelbo
Menu og vine kr. 680, -
Børn under 12 år kr. 340, -
Bordbestilling på 75 38 38 45
eller preben@sonderskov.dk